Forza Ferrari Hírblog

A blog a Forza Ferrari Gportal oldal hírblogja. Itt a csapattal, és a sportággal kapcsolatos főbb híreket olvashatod, napi frissességgel.

Friss topikok

Chat


ShoutMix chat widget

Massa: Már most többet beszéltem Alonso-val, mint Räikkönen-nel!

Forza Ferrari 2010.01.15. 11:31

Felipe elmondta, rengeteget beszélt az elmúlt időszakban új csapattársával, Fernando Alonso-val.

Massa szerint minden rendben van közte, és Alonso között, jóban vannak.

 

A brazil pilóta a 2010-es szezonra új csapattársat kapott maga mellé a Ferrarinál. Egy finn világbajnok távozott, akinek a helyére egy spanyol bajnok érkezett.

A média rendre olyan híreket jelentet meg, miszerint Alonso és Massa finoman szólva sincs jóban.

Felipe Massa


Nem igaz, hogy rossz kapcsolatot ápolnánk egymással. Nagyon jól indultak a dolgok. Sokat beszéltünk az autóról, és arról, hogy hogyan tudnánk azt még versenyképesebbé tenni. Képesek vagyunk együtt jól dolgozni.

Már most többet beszéltem Fernando-val, mint az elmúlt három esztendőben Kimi-vel. Ez persze nem jelenti azt, hogy Kimi nem dolgozott volna nagyon jól. Jó munkát végzett, de ő más karakter. 

Pontosan tudjuk Fernando-val, hogy mit kell tennünk. A csapat az első, és ezt nem fogjuk elfelejteni. Nagy csapat vagyunk, és mint mondtam, tudjuk, hogy mit kell tennünk. Nem hiszem, hogy probléma lesz közöttünk.

Massa kitért a 2007-ben Németországban, a Nürburgring-en történtekre. Akkor Alonso a McLaren-t erősítette, és rendesen összekapott a brazillal.


Ez már a múlt. Megbeszéltük, bocsánatot kért, és ennyi volt a történtet. Személy szerint nincs problémám Fernando-val. Jó a kapcsolat közöttünk.

f1-live.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forzaferrarinews.blog.hu/api/trackback/id/tr901674157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása