Forza Ferrari Hírblog

A blog a Forza Ferrari Gportal oldal hírblogja. Itt a csapattal, és a sportággal kapcsolatos főbb híreket olvashatod, napi frissességgel.

Friss topikok

Chat


ShoutMix chat widget

A Mercedes elkésett Räikkönen szerződtetésével

Forza Ferrari 2009.12.10. 14:23

Kimi Räikkönen menedzsere, Steve Robertson állítja, védencét a Mercedes le akarta igazolni Forma-1-es csapatába, ám mire a németek észbe kaptak, addigra a finn klasszis már a rali mellett döntött.

"A Mercedes meg akarta szerezni Kimit. Eddigre azonban Kimi már eldöntötte, hogy a rali-világbajnokságban folytatja. Márpedig ha Kimi egyszer valamit elhatároz, akkor ki is tart amellett"- mondta a Turun Sanomat munkatársának a finn pilóta egyik menedzsere, Steve Robertson.

A 2007-es Forma-1-es bajnok már régóta készült a váltásra, legalábbis idei munkaadója, a Ferrari csapatfőnöke erre utalt egyik nyilatkozatában: "Erről a lehetőségről Kimi már néhány évvel ezelőtt is beszélt. Mindig is ki akarta próbálni a ralit világbajnoki szinten. Jövőre biztosan rácáfol majd a kétkedőire"- mondta Stefano Domenicali az Autosprint-nek.

f1hirek.hu

Címkék: mercedes rally kimi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forzaferrarinews.blog.hu/api/trackback/id/tr91588202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása