Forza Ferrari Hírblog

A blog a Forza Ferrari Gportal oldal hírblogja. Itt a csapattal, és a sportággal kapcsolatos főbb híreket olvashatod, napi frissességgel.

Friss topikok

Chat


ShoutMix chat widget

Schumacher tesztelheti a Mercedest, mielőtt aláír

Forza Ferrari 2009.12.15. 10:59

Amint arról a Bild és az olasz La Gazetta dello Sport ma reggel beszámolt, a Mercedes lehetőséget ad Schumachernek arra, hogy teszteljen egy 2 évvel ezelőtti autót, mielőtt aláír a csapathoz.

Mindazok ellenére látott napvilágot ez a hír, hogy a hétszeres világbajnok még mindig nem erősítette meg a pletykákat a visszatéréséről.

A két éves Mercedes konstrukció, amiről a híradások szólnak, természetesen egy 2007-es fejlesztésű Honda. A hírforrások azt is állítják, hogy Schumacher a hét közepén fog találkozni Montezemolóval, aki leszögezte, hogy a ferraris szóbeli megállapodás természetesen semmis, ha a német a Mercedeshez szerződik. Montezemolo mindenkit biztosított arról is, hogy a Ferrari nem fogja megakadályozni Schumi mercedeses visszatérését.

formula.hu

Címkék: mercedes schumacher

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forzaferrarinews.blog.hu/api/trackback/id/tr591599327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása