Forza Ferrari Hírblog

A blog a Forza Ferrari Gportal oldal hírblogja. Itt a csapattal, és a sportággal kapcsolatos főbb híreket olvashatod, napi frissességgel.

Friss topikok

Chat


ShoutMix chat widget

Általános információk

Forza Ferrari 2010.01.02. 13:19

Előreláthatólag a jövő hét második felében lekerülnek a Kimi Räikkönenes cuccok: képek, információk és minden egyéb. Ha valaki még szertné lementeni a képeket, adatokat, akkor még addig megteheti. Kérésre természetesen fent hagyom még, jelezzétek a vendégkönyvben vagy a chatben, ha van rá igény!

 

Más... Mivel Schumacher 2010-ben visszatér a Forma-1-be, az oldal a vele kapcsolatos híreket is közölni fogja. Én személy szerint miatta lettem Ferrari és Forma-1 szurkoló, így nálam nem kérdés, hogy neki IS fogok szurkolni.

 

Remélhetőleg hamarosan bemutatják az idei autókat, amelyekről természetesen itt a Hírblogban is tájékozódhattok. Addig is kitartás, február elején jönnek a tesztek! :)

Címkék: alonso raikkonen

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forzaferrarinews.blog.hu/api/trackback/id/tr301639191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása