Forza Ferrari Hírblog

A blog a Forza Ferrari Gportal oldal hírblogja. Itt a csapattal, és a sportággal kapcsolatos főbb híreket olvashatod, napi frissességgel.

Friss topikok

Chat


ShoutMix chat widget

Ferrari: A Spanyol Nagydíjra elkészül a csoda diffúzor?

Forza Ferrari 2010.03.11. 17:24

A legfrissebb információk szerint már a Spanyol Nagydíjon a Ferrari F10B fog szerepelni, aminek leglátványosabb eleme egy teljesen új diffúzor lesz.

Az olaszok állítólag egy korábban a Toyotánál dolgozó mérnök segítségével építik ezt meg.

A Ferrari F10 eddig úgy tűnik képes lesz az elvárásoknak megfelelni, és az olaszok győzelmekért, sőt még akár világbajnoki címért is küzdhetnek idén.

Persze nem szabad ennyire előre rohanni, tudja ezt mindenki a Ferrarinál is. Az olasz istállónál folyamatosan fejlesztenek, melynek eredménye lehet az, hogy májusban, a Spanyol Nagydíjra már elkészülhet az F10B.

Arról már korábban is lehetett hallani, hogy állítólag a Ferrari is egy új diffúzort készít, erről pedig újabb részletek láttak napvilágot.

2009 decemberében az olaszok szerződtettek egy mérnököt, név szerint Giuseppe Azzollini-t, aki korábban a Toyota csapatának dolgozott.

Állítólag ez nem véletlenül történt, ugyanis az olasz mérnök értékes információkat hozott a japán istálló diffúzor terveiről, melyeket úgymond inspiráció gyanánt idén felhasznál majd a Ferrari. Mint ismertes a Toyota már korábban is próbálkozott „quad diffúzor” építésével.

A végeredményt a források szerint májusban a Spanyol Nagydíjon láthatjuk.

Állítólag az új diffúzor radikálisan megoldásokat vonultat föl, a szabályokat maximálisan kihasználja, és minden eddiginél több leszorító erőt biztosít.

f1-live.hu

Címkék: alonso diffúzor

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forzaferrarinews.blog.hu/api/trackback/id/tr471831843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása