Forza Ferrari Hírblog

A blog a Forza Ferrari Gportal oldal hírblogja. Itt a csapattal, és a sportággal kapcsolatos főbb híreket olvashatod, napi frissességgel.

Friss topikok

Chat


ShoutMix chat widget

Fernando Alonsót motiválja Michael Schumacher érkezése

Forza Ferrari 2010.01.14. 14:24

Fernando Alonso már várja, hogy ismét összemérhesse a tudását Michael Schumacherrel a Formula-1-es versenyeken. A Ferrari pilótája a Scuderia évadnyitó sírendezvényén elmondta, hogy az elmúlt három évben hiányzott neki hétszeres bajnok riválisa.

"Miután Michael visszavonult, valami hiányzott a Formula-1-ből. Az én motivációm is csökkent, hogy nem kellett legyőznöm a legfőbb riválisomat." - jelentette ki a spanyol pilóta, aki kétszer is sikeresen megverte Schumit, 2005-ben és 2006-ban.

"Minden versenyzőt tisztelek, különösen Michaelt. Ő pontosan tudja, hogy mit csinál, és biztos vagyok abban, hogy a győzelmekért fog harcolni. Nem felejtett el vezetni. Lehet, hogy a szervezete kipihente a stresszt, és jobb a teljesítőképessége. A Formula-1 számára jó, hogy Schumacher visszatér."

A kétszeres bajnok bízik abban, hogy egy jó autóval ismét harcba szállhat Schumacher ellen. "Nagyon motivált vagyok. Habár az autót még fejleszteni kell, bizakodó vagyok."

motorsportal.hu

Címkék: schumacher alonso

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forzaferrarinews.blog.hu/api/trackback/id/tr461671972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása