Forza Ferrari Hírblog

A blog a Forza Ferrari Gportal oldal hírblogja. Itt a csapattal, és a sportággal kapcsolatos főbb híreket olvashatod, napi frissességgel.

Friss topikok

Chat


ShoutMix chat widget

Alonso meglepődött Räikkönen döntésén

Forza Ferrari 2010.01.15. 11:34

A Ferrari spanyol pilótája bevallotta, meglepődött akkor, amikor Kimi Räikkönen búcsút intett a királykategóriának.

Fernando szerint Kimi igenis sikeres lehet a Rali-Világbajnokságban (WRC).

Kissé talán pikáns, de végül is Fernando Alonso miatt kellett távoznia 2007 világbajnokának, Kimi Räikkönen-nek a Ferraritól.

Kimi-nek eredetileg 2010 év végéig volt szerződése a maranelloiak-kal, ám azt az olaszok felbontatták a „Jégemberrel”.

A finn sokáig tárgyalásban állt korábbi csapatával, a McLaren-nel, ám az utolsó pillanatban visszakozott a sztár, és a ralit választotta.

„Egy kicsit meglepődtem. Úgy gondolom, hogy a McLaren-nel jó csapatot alkotott volna, de valamilyen oknál fogva nem volt megelégedve a feltételekkel, és ezért úgy döntött, hogy kategóriát vált.” – kezdte Fernando Alonso.

„Azt hiszem Kimi a raliban is sikeres lehet. Miért is ne? Biztos vagyok benne, hogy élvezni fogja azt, amit majd csinál. Nem lesz könnyű dolga, de meg fogja oldani.” – tette hozzá Alonso. 

f1-live.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forzaferrarinews.blog.hu/api/trackback/id/tr821674165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása