Forza Ferrari Hírblog

A blog a Forza Ferrari Gportal oldal hírblogja. Itt a csapattal, és a sportággal kapcsolatos főbb híreket olvashatod, napi frissességgel.

Friss topikok

Chat


ShoutMix chat widget

Alonso és Massa is jelen volt a Ferrari évadzáróján

Forza Ferrari 2009.11.16. 19:58

A Ferrari évzáró ünnepségét idén Valenciában tartották, ahol a Scuderia bemutatta a nagyközönségnek új versenyzőjét, Fernando Alonsót, aki jövőre csatlakozik a csapathoz. A kétszeres bajnok bízik abban, hogy sikeresek lesznek.

"Számomra ez egy fontos nap, mert betekintést kaphattam a Ferrari világába. Bámulatos az egész, és nagyon boldog vagyok. A 2010-es év fontos lesz Felipe Massának, a csapatnak és nekem. Bízom benne, hogy harcba tudunk szállni a bajnoki címért."

"Azt szeretném, hogy a Ferrari rajongói a világ minden táján büszkék legyenek a munkánkra." - mondta a spanyol pilóta.

Felipe Massának, aki szintén elutazott Valenciába, azonos céljai vannak, mint csapattársának. "Boldog vagyok, hogy újra vezethettem az autómat. Bízom benne, hogy 2010-ben a Ferrari lesz a legjobb csapat, a legjobb autóval."

A valenciai ünnepségen a Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo egy California Cabrióval vitte körbe a pályán Alonsót és Massát a tizenhatezer fős közönség előtt, a Diario AS értesülései szerint azonban a kavicságyban ragadtak (Videó), amikor az olasz vezető túl közel próbált meni a tribünökhöz. A trió azonban hamar folytathatta a kört, miután beültek a polgármester, Rita Barbera autójába.

Montezemolo bízik abban, hogy a jövő évad sikeresebb lesz, mint az idei. "Fernando a megfelelő időpontban érkezik a csapathoz, mert mindenki motivált, hogy jó autót építsen. A bajnoki cím a cél. Egy évig csak nyaraltunk, de ebből már elég. Megígérem, hogy mindent meg fogunk tenni azért, hogy megszerezzük a bajnoki címet. Az, hogy Fernando itt van ezen a rendezvényen azt mutatja, hogy beilleszkedett a csapatba. Két órán keresztül beszélgetett a mérnökökkel."

"Felipe és Fernando a legjobb versenyzők a Formula-1-es mezőnyben, és biztos, hogy mindent megtesznek majd a győzelemért. Nem aggódom, hogy két latin versenyzőnk van, mert tisztában vannak azzal, hogy elsősorban a Ferrariért versenyeznek és nem önmagukért. Nálunk létezik a csapatszellem, és nemcsak az elméletben, amire Michael Schumacher jó példa, aki készen állt arra, hogy a nehéz helyzetben is segítsen."

formula.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forzaferrarinews.blog.hu/api/trackback/id/tr931530109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása