Forza Ferrari Hírblog

A blog a Forza Ferrari Gportal oldal hírblogja. Itt a csapattal, és a sportággal kapcsolatos főbb híreket olvashatod, napi frissességgel.

Friss topikok

Chat


ShoutMix chat widget

Schumacher Las Vegasban gokartozik

Forza Ferrari 2009.11.17. 20:00

Michael Schumacher a Las Vegas-i Super Nationals versenyen áll rajthoz gokarttal. Ellenfelei között ott lesz Sébastien Buemi és Jaime Alguersuari is.  
 
 
 

Michael Schumacher a november 18. és 22. között megrendezett SKUSA Super Nationals gokartversenyen áll rajthoz Las Vegasban. A hétszeres világbajnok a KZ2 Super Pro kategóriában indul majd a Tony Kart Racing Team színeiben, Gary Catt-tel, és a többszörös bajnok Marco Ardigóval egy csapatban. A szervezők nagyon örültek, hogy a német klasszis igent mondott a felkérésükre. "A múltban már megpróbáltunk néhány kiválóságot meghívni, de ők egyáltalán nem hasonlíthatók Michaelhez. Ez egy egészen új szintre emeli a versenyt" - mondta Tom Kutscher, a SKUSA vezérigazgatója.

Schumacher mellett szintén ott lesz az eseményen a Toro Rosso idei párosa, Sébastien Buemi és Jaime Alguersuari is. A futamokat a város központjában, a Rio Hotel parkolójában kialakított 1500 méteres pályán rendezik majd. A Super Nationals versenyt évről évre egyre nagyobb felhajtás kíséri, idén már tizenharmadik alkalommal mérkőznek meg egymással Európa és Amerika legjobb gokartosai.

A5.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forzaferrarinews.blog.hu/api/trackback/id/tr361532662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása