Forza Ferrari Hírblog

A blog a Forza Ferrari Gportal oldal hírblogja. Itt a csapattal, és a sportággal kapcsolatos főbb híreket olvashatod, napi frissességgel.

Friss topikok

Chat


ShoutMix chat widget

Alonso: A Ferrarinak időre lesz szüksége a sikerhez

Forza Ferrari 2010.01.18. 15:44

A Ferrari az elmúlt év nehézségeit követően az idei szezonban harcba akar szállni a bajnoki címért, a csapat versenyzője, Fernando Alonso az Onda Cero rádiónak azonban elmondta, hogy ez nem lesz egyszerű feladat, és nem garantált a siker.

"Ez nem lesz egyszerű. Még Michael Schumachernek is öt évre volt szüksége, hogy bajnoki címet szerezzen, miután csatlakozott a Ferrarihoz. A Formula-1 nem egyszerű matematika. Láthatunk ilyet a fociban vagy az egyéb sportágakban is, és előfordul, hogy egy nagy csapat veszít a kisebb brigád otthonában."

"Többé-kevésbé a Formula-1-ben is így mennek a dolgok, és az elmélet nem minden, mert a pályán kell mindennek rendben mennie és ott kell bizonyítani." - folytatta a kétszeres bajnok, aki nem akart jóslatokba bocsátkozni arról, hogy ki lesz a legfőbb ellenfelük.

"Nehéz felállítani a sorrendet. Elméletben a két Mercedes pilóta, a két McLaren pilóta, talán a két Red Bull pilóta és a csapattársam, Massa is esélyes a címre, de lehetnek meglepetések is, mint tavaly a Brawn vagy a Toyota esetében, akik remekül kezdték az évet. A februári teszteken majd meglátjuk, jelenleg azonban négy csapat szerepel az esélyesek között, és szerencsére a Ferrari köztük van."

A spanyol pilótát ismét emlékeztették arra, amikor a 2007-es nürburgringi versenyen szóváltásba keveredett Massával. "A Nürburgringet csak azok idézik fel, akik vitát akarnak. Biztos lesz az idén olyan, hogy a rajtnál a két McLaren egymás közelében lesz, és akkor majd elkezdik, hogy probléma van Hamilton és Button között.

"Ilyen helyzet lehet velem és Felipével is, valamint Michael és Rosberg között is. Ez elvárás a nagy csapatoknál, ami felkelti a sajtó figyelmét is. Problémát azonban nem jelent, mert mindketten segíteni akarjuk a Ferrarit."

motorsportal.hu

Címkék: alonso

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forzaferrarinews.blog.hu/api/trackback/id/tr101682180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása