Forza Ferrari Hírblog

A blog a Forza Ferrari Gportal oldal hírblogja. Itt a csapattal, és a sportággal kapcsolatos főbb híreket olvashatod, napi frissességgel.

Friss topikok

Chat


ShoutMix chat widget

Hivatalos: Button a McLarené!

Forza Ferrari 2009.11.18. 14:47

A Vodafone McLaren Mercedes szerződést kötött Jenson Buttonnal. Szenzációs dupla-világbajnok felállással vág neki a 2010-es esztendőnek a brit csapat, miután Jenson csatlakozott Lewishoz - adta hírül a McLaren alig néhány perce. A bejelentés a csapat hivatalos twitter oldalán történt.

Az uralkodó világbajnok szerződtetéséről és a részletekről hamarosan sajtótájékoztatót tartanak. Button addig is a döntéséről nyilatkozott.

"Mindig nehéz arról dönteni, hogy az ember olyan csapattól távozik, ahol nagyon sok időt töltött," mondta a brit pilóta. "De az élet a változásokról, és ami a legfontosabb, önmagunk kihívásáról szól. Épp ezért, habár a Brawn GP-vel világbajnokságot nyertem az elmúlt szezonban, amit sosem fogok elfelejteni, nagyon fontos volt a számomra, hogy új kihívásokat állítsak magam elé. Ezért döntöttem úgy, hogy csatlakozom a Vodafone McLaren Mercedes csapathoz. Egyszerűen nem lehet nem a hatása alá kerülni e csapat fenomenális történetének. A McLaren a sportvilág egyik legnagyobb csapata, hosszú listája van az eredményeiknek és a múltbeli világbajnokaiknak. Ez a lista egy kisebb Forma-1-es ki-kicsodának is tekinthető: Emerson Fittipaldi, James Hunt, Niki Lauda, Alain Prost, Ayrton Senna, Mika Hakkinen és természetesen az új csapattársam, Lewis Hamilton. Kisgyerek korom óta kísértem figyelemmel a McLarent, és hihetetlen érzés, hogy végre én is a tagja lehetek."

Amikor nemrég meglátogattam a "McLaren Technology Centre"-t, nem egyszerűen csak a technológiai lehetőségek, és a hihetetlen tökéletesség hatott rám," folytatta Button. "A mindenkiből áradó ambíció, motiváció, és a győzni akarás is megcsapott. Aztán persze ott van a csapat történelme is: a győzelmi trófea-gyűjtemény mondhatni mérföldeken át kígyózik.

"Ami engem illet, remek érzés, hogy egy másik brit világbajnokhoz csatlakozhatok. Lewis hihetetlen mértékű sikert ért el nagyon rövid idő alatt, és nagyon tehetséges versenyző, aki minden Forma-1-es pilóta tiszteletét kivívta. Biztos vagyok abban, hogy nagyon sokat tanulhatunk majd egymástól, és már alig várom, hogy a kettőnk tudását kombinálva vigyük előre a csapatot," kommentálta új szerződését Jenson Button.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forzaferrarinews.blog.hu/api/trackback/id/tr861534351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása