Forza Ferrari Hírblog

A blog a Forza Ferrari Gportal oldal hírblogja. Itt a csapattal, és a sportággal kapcsolatos főbb híreket olvashatod, napi frissességgel.

Friss topikok

Chat


ShoutMix chat widget

Michael Schumacher: A szívem egy része vörös marad

Forza Ferrari 2010.01.25. 17:26

A Formula-1 sikerpárosa ismét egymásra talált: Michael Schumacher és Ross Brawn az idei évadban immár a nyolcadik közös bajnoki cím megszerzését veszi célba. A Mercedes Grand Prix hivatalos bemutatója remek hangulatban zajlott, és hatalmas volt az érdeklődés is."Nagyszerű érzés, hogy ennyi külső támogatást kapok." - mondta Schumacher, aki az Auto Motor und Sportnak elárulta, hogy már korábban is szóba került a visszatérése."Ross és én legalább évente egyszer beszéltünk (erről). Amikor a Hondánál volt, már akkor is említette, hogy esetleg lesz lehetőség a versenyzésre. Abu Dhabiban viccelődtünk is erről, azonban amikor a téli szünetben felhívott, rájöttem, hogy mire megy ki a játék." - mondta nevetve a hétszeres bajnok, aki egy újabb címet szerezne az idén."Minden adott a sikerhez, de egy étel elkészítéséhez sem elegendőek csak a hozzávalók, meg is kell főzni. Ez annyit jelent, hogy jó teljesítményre lesz szükségünk. Ross és a Mercedes tapasztalata azonban csak egy célt enged: a bajnoki cím elhódítását."A 41 esztendős pilótát nem zavarja, hogy jóval fiatalabbak a riválisai. "Mindegy, hogy a vetélytársak fiatalabbak vagy idősebbek, a lényeg, hogy gyorsabb legyek náluk."Az olasz sajtó az elmúlt időszakban többször is árulónak nevezte Schumit, ő azonban nem foglalkozik ezzel, és elmondta, hogy bár nem a Ferrari tagja, még kötődik a csapathoz. "A Ferrari a múltam része, és a szívem egy része mindig piros marad. Továbbra is barátok vagyunk. Azért, mert a pályán ellenfelek vagyunk, nem jelenti azt, hogy elfelejtjük, ami a múltban történt."A német pilóta a bemutató során elmondta, hogy már várja az évad kezdetét. "Novemberben kezdtünk el tárgyalni a visszatérésről, így már várom, hogy Valenciában helyet foglalhassak az autóban. Az életkorom miatt azonban nem kell senkinek semmit sem bizonyítanom. Legfeljebb önmagamnak. Szeretnék magas szinten versenyezni.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://forzaferrarinews.blog.hu/api/trackback/id/tr251701302

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Schumacher festi magát és a 3. lett 2010.02.01. 19:31:15

Elkezdődött! A mai első hivatalos valenciai tesztnapon a következő eredmény született:1 Felipe Massa Ferrari 1'12''574, 102 kör2 Pedro De la Rosa Sauber +210, 74 kör3 Michael Schumacher Mercedes GP +373, 40 kör4 Nico Rosberg Mercedes GP +969, 39 kör5 G...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása