Forza Ferrari Hírblog

A blog a Forza Ferrari Gportal oldal hírblogja. Itt a csapattal, és a sportággal kapcsolatos főbb híreket olvashatod, napi frissességgel.

Friss topikok

Chat


ShoutMix chat widget

Schumacher nem lesz a Mercedes GP versenyzője

Forza Ferrari 2009.11.18. 13:24

A Daimler bejelentette, hogy részesedést vásárolt a Brawnból, így jövőre saját gyári csapattal vesznek részt a Formula-1-es bajnokságban, Mercedes Grand Prix néven. Mivel a versenyzői felállást hivatalosan még nem erősítette meg a csapat, megkezdődtek a találgatások arról, hogy kik vezethetik a legendás Ezüstnyilakat. A Mercedes sportigazgatója, Norbert Haug elmondta, hogy ezen a téren meglepetések is lehetnek, így egyes lapok biztosra vették, hogy a hétszeres bajnok Michael Schumacher csatlakozik a csapathoz.

Schumit szerződés köti a Ferrarihoz, így a hír csak etetés volt, amit a pilóta szóvivője, Sabine Kehm a Mirror-nak meg is erősített. "A sportban soha nem mondhatjuk, hogy soha, de ezt (Mercedes szerződést) jelenleg ki lehet zárni."

A hírek szerint az egyik ülést Nico Rosberg kapja, míg a másik autóban Jenson Button vagy Nick Heidfeld foglalhat helyet. A Daily Mail azonban úgy tudja, hogy az idei bajnok már elfogadta a McLaren ajánlatát, így a volt Brawn csapat német kettőssel rajtol jövőre. A Mercedes GP a jövő hétre ígérte a versenyzői felállás hivatalos bejelentését.

formula.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forzaferrarinews.blog.hu/api/trackback/id/tr981534171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása