Forza Ferrari Hírblog

A blog a Forza Ferrari Gportal oldal hírblogja. Itt a csapattal, és a sportággal kapcsolatos főbb híreket olvashatod, napi frissességgel.

Friss topikok

Chat


ShoutMix chat widget

Hivatalos: Nico Rosberg a Mercedes versenyzője

Forza Ferrari 2009.11.23. 13:29

A Mercedes Grand Prix hivatalosan is megerősítette, hogy az egyik versenyzői ülésben Nico Rosberg foglalhat helyet a 2010-es Formula-1-es évadban. Az idei konstruktőri bajnok arról azonban még nem döntött, hogy a másik autót ki vezetheti.

Az Ezüstnyilak csapata örül a német versenyző érkezésének, és Rosberg is büszke arra, hogy egy német brigádot képviselhet.

Nico Rosberg: "Nagyon boldog vagyok, hogy mint versenyző, részese lehetek az Ezüstnyilak 2010-es újrakezdésének. Egyetlen olyan márka sincs az autósportban, amely nagyobb és sikeresebb múltra tekinthet vissza. Büszke vagyok arra, hogy az új Mercedes színeiben versenyezhetek, valamint, hogy Ross Brawnnal dolgozhatok együtt. Motiváltabb vagyok, mint valaha, és már alig várom, hogy megkezdhessem az első tesztet, és hogy 2010. március 14-én teljesíthessem az első versenyemet az új Ezüstnyíllal."

Ross Brawn: "Örülünk, hogy a Mercedes csapatban köszönhetjük Nicót, és már várjuk, hogy együtt dolgozhassunk vele. Nico egy hatalmas tehetség, és az elmúlt négy évben szerzett Formula-1-es tapasztalatának köszönhetően fontos szerepet fog játszani a csapatunk életében a kezdetektől fogva. Volt szerencsém együtt dolgozni az édesapjával, Kekével, és nagy öröm látni, hogy Nico a nyomdokaiba lépett. A 2009-es év volt Nico legjobbja a Formula-1-ben, és már várjuk, hogy láthassuk a további fejlődését jövőre, a Mercedes színeiben."

Norbert Haug: "Nicót először egy gokartmeccsen láttam versenyezni Lewis Hamiltonnal együtt, majd a DTM betétfutamain, de már kiskora óta ismerem. Már korán tudni lehetett, hogy autóversenyzői pályára lép, és örülök, hogy a négy Williamsnél töltött év után a Mercedes versenyzője lesz. Sokkal jobbá teszi az újrakezdést, hogy egy olyan tehetséges és szimpatikus versenyzőnk van, mint Nico. Nicónak és nekünk is pozitív ambícióink vannak, és közös erővel nagy dolgokat szeretnénk megvalósítani. Már várom, hogy vele dolgozhassak."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forzaferrarinews.blog.hu/api/trackback/id/tr661546072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása