Forza Ferrari Hírblog

A blog a Forza Ferrari Gportal oldal hírblogja. Itt a csapattal, és a sportággal kapcsolatos főbb híreket olvashatod, napi frissességgel.

Friss topikok

Chat


ShoutMix chat widget

A Ferrari bízik abban, hogy Schumacher állja a szavát

Forza Ferrari 2009.11.27. 16:08

Az elmúlt napokban tovább folytatódtak a találgatások arról, hogy a hétszeres világbajnok Michael Schumacher elhagyja-e a Ferrari tanácsadói posztját azért, hogy a Mercedes színeiben versenyezhessen a Formula-1-es bajnokságban.

Míg a német gyártó sem cáfolni, sem megerősíteni nem akarja a híreket, a Ferrari bízik abban, hogy Schumacher állja a szavát. A pilóta menedzsere, Willi Weber az Express című lapnak ugyanis elmondta, hogy védencének nincs szerződése a Ferrarival, csak szóbeli megállapodás történt. "Michael egy aláírásra kész, három évre szóló tanácsadói szerződést kapott, azonban ezt még nem szignáltuk." - jelentette ki Weber.

A kölni napilap ennek kapcsán azt akarta megtudni a Ferrari szóvivőjétől, Luca Colajannitól, hogy a szóbeli szerződés lehetővé teszi-e a német versenyző számára, hogy távozzon a csapattól.

"Csak annyit tudok megerősíteni, hogy Michael és a Ferrari közti megállapodást Monzában jelentettük be. Azt azonban nem tudom, hogy az egyezséget írásban is rögzítették-e. De egy családban, elvileg számítani lehet azoknak az embereknek a szavára, akik részt vettek az egyezségben, nemde?"

Schumacher szóvivője, Sabine Kehm elmondta, hogy a versenyző egyelőre nem kívánja kommentálni a híreket, míg a Mercedes Grand Prix technikai igazgatója, Ross Brawn egy korábbi interjúban úgy vélekedett, hogy "szerintem Michael nem akar újra versenyezni."

formula.hu

Címkék: schumacher

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forzaferrarinews.blog.hu/api/trackback/id/tr991556670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása