Forza Ferrari Hírblog

A blog a Forza Ferrari Gportal oldal hírblogja. Itt a csapattal, és a sportággal kapcsolatos főbb híreket olvashatod, napi frissességgel.

Friss topikok

Chat


ShoutMix chat widget

Jules Bianchi aláírt a Ferrarihoz

Forza Ferrari 2009.12.02. 17:05

A Ferrari hosszú távú szerződést kötött a Forma-3-as Euro sorozat bajnokával, Jules Bianchival.

A 20 éves francia a csapaton belül nem meghatározott szerepet kapott, később azonban, a jerezi tesztet követően, teszt- vagy tartalékpilótai állása is lehet a vörös alakulatnál. Minderről Nicholas Todt, Bianchi menedzsere nyilatkozott az Autosporton.

„Boldogok vagyunk ezen hosszú távú egyezség miatt, mely nem sokkal ezelőtt köttetett."

„Jelenleg meghatározatlan szerepben van, mostantól fogva azonban a Ferrari rendelkezésére áll. Az első Ferrarival való vezetését nyilvánvalóan ezen a fiatal versenyzők tesztjén teljesíti."

A Ferrari még nem jelentette be, hogy 2010-ben kik lesznek a teszt-, illetve tartalékpilótái, habár Giancarlo Fisichellát, Luca Badoert és Marc Genét is szerződés köti a maranellói csapathoz.

„Több vagyok, mint boldog." - jelentette ki Bianchi, aki jövőre a GP2-es sorozat többszörös bajnok csapatánál, az ART-nál fog szerepelni. „Nagyon nehéz elmagyarázni, mit is érzek, de ez nagyon különleges."

„Tudom, hogy ez az első lépése az utazásnak, mely végül nagyon jóra is fordulhat, azonban ugyanennyire tisztában vagyok azzal is, hogy hosszú út vezet a Forma-1-be."

formula.hu

Címkék: bianchi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forzaferrarinews.blog.hu/api/trackback/id/tr201569168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása