Forza Ferrari Hírblog

A blog a Forza Ferrari Gportal oldal hírblogja. Itt a csapattal, és a sportággal kapcsolatos főbb híreket olvashatod, napi frissességgel.

Friss topikok

Chat


ShoutMix chat widget

A Ferrari több tesztet biztosítania a fiataloknak

Forza Ferrari 2009.12.04. 17:01

A jerezi teszt harmadik napján a Ferrari az olasz Formula-3-as bajnokság első három helyezettjének biztosított lehetőséget arra, hogy az F60-as autóban teljesítsék első Formula-1-es kilométereiket.

Az első pályára lépő Marco Zipoli volt, aki meglepődött a Formula-1-es autó teljesítményén. "Sokat tanultam, és megtapasztalhattam, hogy milyen nagy a különbség a Formula-3 és a Formula-1 között. Ez a legjobb tapasztalat, amire egy utánpótlás versenyző szert tehet."

Daniel Zampieri örült a lehetőségnek, és köszönetet mondott a Ferrari tesztpilótájának, Andrea Bertolininek, aki a helyszínen segítette a munkát. "Andrea minden lépésüket követte, és neki köszönhetően felejthetetlen élményben volt részem."

A trió legjobbja, Pablo Sanchez Lopez szintén boldog volt. "Eleinte nehéz volt uralni ezt a hatalmas erővel bíró autót, az utolsó körök azonban a kisebb nehézségek ellenére is fantasztikusak voltak."

A Ferrari menedzsere, Luca Baldisseri is megdicsérte a versenyzőket. "Ezek a srácok kellő érettséggel használták ki a kínálkozó lehetőséget, pedig sokkal nagyobb kihívást előtt álltak, mint azok a fiatalok, akik Fioranóban tesztelhettek. Ez a pálya nehezebb. Úgy vélem, hogy a Formula-1 számára kedvező lenne, ha több ilyen tesztet rendeznénk."

motorsportal.hu

Címkék: teszt lopez zipoli

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forzaferrarinews.blog.hu/api/trackback/id/tr231574066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása