Forza Ferrari Hírblog

A blog a Forza Ferrari Gportal oldal hírblogja. Itt a csapattal, és a sportággal kapcsolatos főbb híreket olvashatod, napi frissességgel.

Friss topikok

Chat


ShoutMix chat widget

Weber: Nem tudom elképzelni, hogy Schumacher a Mercedeshez menne

Forza Ferrari 2009.12.04. 13:52

A hétszeres világbajnok, Michael Schumacher Forma-1-be való visszatérésével kapcsolatban már nyár óta repkednek a hírek; akkor a sérült Felipe Massa helyettesítésére ugrott volna be a Ferrarihoz a német klasszis, most pedig egy ideje a Mercedes GP-vel hozták összefüggésbe a 40 éves ex-versenyzőt.

A Bild Zeitung német lap értesülései szerint Schumacher a jövő héten találkozik menedzserével, Willi Weberrel, aki kétségbe vonta annak lehetőségét, hogy a 91-szeres futamgyőztes visszatérne a száguldó cirkuszba.

A Bild arról is beszámolt, hogy Schumacher jelenleg az Egyesült Államokban nyaral, hétfőn viszont találkozni fog a hosszú ideje őt menedzselő Willi Weberrel.  

A találkozóra Stuttgartban kerül sor, vagyis abban a német városban, melyben a luxusautó márka, valamint annak anyavállalata, a Daimler székhelye is található.

„Nem tudom elképzelni, hogy a Mercedeshez menne." - nyilatkozta Weber Schumacher lehetséges Mercedes GP-hez való szerződéséről. „Csak mostanában hosszabbította meg a Ferrarival a tanácsadói szerepét újabb három évre."

A német lap azonban arról is írt, hogy az ex-pilóta egy újonnan vásárolt nyakerősítő géppel edz, mely további találgatásokra adhat okot. 

motorsportal.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forzaferrarinews.blog.hu/api/trackback/id/tr821573643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása