Forza Ferrari Hírblog

A blog a Forza Ferrari Gportal oldal hírblogja. Itt a csapattal, és a sportággal kapcsolatos főbb híreket olvashatod, napi frissességgel.

Friss topikok

Chat


ShoutMix chat widget

Schumacher megkezdte a GP2-es autó tesztjét

Forza Ferrari 2010.01.12. 11:32

Michael Schumacher kedd délelőtt (9 óra 7 perckor) megkezdte a GP2-es autó tesztelését a jerezi pályán. A Mercedes Grand Prix versenyzője a fejlesztési munkálatokban segít az utánpótlás sorozat szervezőinek, miközben önmagát is próbára teheti, hogy a tavaly februárban szerzett sérülései hogyan reagálnak az autóban fellépő erőhatásokra.

A hétszeres bajnok orvosa, Johannes Peil elmondása szerint Schumi teljesen felépült a sérüléseiből, a spanyolországi gyakorlás során azonban a Bad Nauheim-i Sportklinika szakemberei is jelen vannak.

A 41 esztendős pilóta nem aggódik, hogy a teszt során nehézségei adódnának, és a Münchner Tageszeitungnak elmondta: "Fizikailag teljesen fitt vagyok, és panaszmenetes a nyakam is. A nyaktréneren ugyanazokat a területeket tudom edzeni, mint amikor még versenyeztem."

Schumacher egyik hozzátartozója a Bildnek megerősítette, hogy minden a legnagyobb rendben van. "Michael teljesen fitt és egészséges. Ismét energikusnak látszik."

motorsportal.hu

Képek:

Címkék: schumacher gp2

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forzaferrarinews.blog.hu/api/trackback/id/tr191666048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása