Forza Ferrari Hírblog

A blog a Forza Ferrari Gportal oldal hírblogja. Itt a csapattal, és a sportággal kapcsolatos főbb híreket olvashatod, napi frissességgel.

Friss topikok

Chat


ShoutMix chat widget

Schumacher: Végre viszonozhatom, amit a Mercedes tett értem

Forza Ferrari 2010.01.25. 15:51

A Mercedes Grand Prix versenyzője, Michael Schumacher célja a bajnoki cím megszerzése lesz az elkövetkezendő három évben. A német pilóta már várja, hogy megkezdődjön a téli tesztsorozat, ahol betekintést kaphat abba, hogy csapata hol áll az erőviszonyok terén.

A brigád stuttgarti rendezvényén az RTL-nek Schumi optimistán nyilatkozott. "A Mercedes, Ross és a tapasztalatom kombinációjával csak egy célunk lehet: a bajnoki cím megszerzése. Én ezt fogom célba venni - három évre szerződtettek, hogy ezt megvalósítsam. Addig is szorítsatok."

A Mercedes festése régi időket idéz fel, az 1934-es Ezüstnyíl legendáját. "Az autó régi emlékeket ébreszt fel a Mercedes-Benznél, és szerintem jól sikerült. A design különleges, de ilyennek is kell lennie, a legizgalmasabb kérdés azonban az, hogy az autó mennyire gyors, a vetélytársakhoz képest."

"Az elkövetkezendő hetek stresszesek lesznek jó értelemben, mert vezetni fogok, míg eddig csak beszéltünk, edzettünk és előkészültünk. A pályán kapunk egy kis támpontot arról, hogy mi vár a csapatra az idei évben."

Schumacher a Mercedes utánpótlás táborából jutott a Formula-1-be, így itt is akarja befejezni a pályafutását. "Szép emlékeim vannak a Mercedesről, és jó visszatérni a családhoz, és emlékezni a sikeres pillanatokra. A kör bezárul a visszatérésemmel, és viszonozhatom, hogy a Mercedesnek köszönhetem a Formula-1-es pályafutásomat. Itt kezdtem és innen is fogok visszavonulni."

"Az új szabályok - mint a tankolás betiltása - miatt egy vagy két kötelező boxkiállás lesz - erről jelenleg még egyeztetnek.  A vezetést ez nagyon nem befolyásolja, de figyelni kell a gumikat, és beosztani, valamint több lesz a taktika is."

"A lényeg azonban nem változik: megfelelően kell forgatni a kormányt a sikerért, mint eddig is."

motorsportal.hu

Schumi továbbra is Ferrari-piros sisakban fog versenyezni! :)

Címkék: schumacher

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://forzaferrarinews.blog.hu/api/trackback/id/tr751700997

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Schumacher festi magát és a 3. lett 2010.02.01. 19:31:16

Elkezdődött! A mai első hivatalos valenciai tesztnapon a következő eredmény született:1 Felipe Massa Ferrari 1'12''574, 102 kör2 Pedro De la Rosa Sauber +210, 74 kör3 Michael Schumacher Mercedes GP +373, 40 kör4 Nico Rosberg Mercedes GP +969, 39 kör5 G...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása