Forza Ferrari Hírblog

A blog a Forza Ferrari Gportal oldal hírblogja. Itt a csapattal, és a sportággal kapcsolatos főbb híreket olvashatod, napi frissességgel.

Friss topikok

Chat


ShoutMix chat widget

Massa edzéssel készül a gokartversenyre

Forza Ferrari 2009.11.17. 15:40

A Ferrari hétvégi, évadzáró ünnepségén Felipe Massa a hungaroringi baleste óta először foglalhatott helyet az F60-as versenygépben, amely fontos része volt a jövő évi felkészülésnek. A brazil pilóta a körözést követően elmondta, hogy minden úgy ment, mintha "semmi sem történt volna."

A tesztszabályok miatt Massának nem lesz lehetősége arra, hogy az idei évben Formula-1-es autóval körözzön, a vezetésről és a versenyzésről azonban nem mond le. A huszonnyolc éves pilóta december 4. és 6. között rajthoz áll az Granja Viana 500 mérföldes gokartversenyen, Sao Paulóban.

A neves sporteseményre való felkészülés már tegnap megkezdődött a szabadedzésekkel. Massa a korábbi években kihagyta a tréninget, idén a hosszú szünet miatt azonban ki akarja használni a lehetőséget a felkészülésre.

"A pálya nem túl jó, ezért szerettem volna minél előbb idejönni, hogy megszokjam a gokartomat és az aszfaltcsíkot." - jelentette ki a Ferrari versenyzője, aki még nem döntött arról, hogy Lucas di Grassi és Popo Bueno mellett ki lesz az a két pilóta, akik a csapatához tartoznak.

"Nem sietős a döntés. A verseny rajtjáig van időnk."

A brigád célja, hogy megverje Barrichello csapatát, amely az elmúlt tizenkét évben nyolcszor diadalmaskodott. A jövő évi Williams pilóta nem vett részt a szabadedzésen, és csapattársát, Renato Russót bízta meg a gokartok előkészítésével.

formula.hu

Címkék: massa

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forzaferrarinews.blog.hu/api/trackback/id/tr401532005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása