Forza Ferrari Hírblog

A blog a Forza Ferrari Gportal oldal hírblogja. Itt a csapattal, és a sportággal kapcsolatos főbb híreket olvashatod, napi frissességgel.

Friss topikok

Chat


ShoutMix chat widget

Weber: Michael nem említette, hogy a Mercedesszel tárgyal

Forza Ferrari 2009.11.23. 13:30

A Mercedes sportigazgatója, Norbert Haug többször is elmondta, hogy elvből nem kommentálnak híreszteléseket, így a német sajtónak sem adott konkrét választ arra a kérdésre, hogy Michael Schumacher jövőre csatlakozik-e a csapathoz.

Az olajat Schumacher volt csapatfőnöke, Eddie Jordan öntötte a tűzre, amikor a brit sajtónak elmondta, hogy a hétszeres világbajnok Abu Dhabiban Ross Brawnnal és a Daimler nagyfőnökével, Dieter Zetschével folytatott tárgyalásokat. A találkozó valóban megtörtént, amit a pilóta menedzsere, Willi Weber is megerősített.

"Tudom, hogy Michael Abu Dhabiban beszélgetett Zetschével, és természetesen gyakran beszél Ross Brawnnal is. Ez világos. Michael azonban nekem személy szerint nem említette, hogy egy versenyzői szerződésről egyeztettek." - idézi a Bild Webert.

Schumacher az elmúlt időszakban többször is elmondta, hogy élvezi a nyugodt életét, és nem tervezi a visszatérést. A Ferrarinak a szoros kapcsolat miatt segített volna, és ezért vállalta Felipe Massa helyettesítését. A februári motoros balesetben szerzett sérülése azonban nem tette lehetővé a szereplést, így a a német pilóta már csak kedvtelésből fog versenyezni, és nem a Formula-1-ben.

Weber elmondta, hogy Schumi orvosa, Johannes Peil elégedett páciensének javulásával, ez azonban nem jelenti azt, hogy versenyezni is fog. "Beszéltem Peil doktorral és azt mondta, hogy Michael sérülése szépen gyógyul. Elégedett."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forzaferrarinews.blog.hu/api/trackback/id/tr121546074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása