Forza Ferrari Hírblog

A blog a Forza Ferrari Gportal oldal hírblogja. Itt a csapattal, és a sportággal kapcsolatos főbb híreket olvashatod, napi frissességgel.

Friss topikok

Chat


ShoutMix chat widget

Alonso folytatja a munkát a Ferrarinál

Forza Ferrari 2009.11.26. 17:29

Fernando Alonso a héten, félhivatalos keretek között, ismét ellátogatott új csapata, a Ferrari székhelyére, Maranellóba.

Néhány héttel ezelőtt került sor a spanyol versenyző Renault-tól a Ferrarihoz való szerződésének bejelentésére, mely után a kétszeres világbajnok felkereste leendő alakulatának székhelyét.

A mostani látogatás célja, hogy Alonso még több időt dolgozhasson a mérnökökkel a 2010-es évadra való készülődés részként.

Bár a Ferrari F1-es autóját a teszttilalom miatt a jövő év elejéig nem próbálhatja ki, Alonso mégis vezethetett a fioranói pályán, ahol egy 458 Italiával és egy Ferrari 599 utcai autóval rótta a köröket.

formula.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forzaferrarinews.blog.hu/api/trackback/id/tr821554379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása