Forza Ferrari Hírblog

A blog a Forza Ferrari Gportal oldal hírblogja. Itt a csapattal, és a sportággal kapcsolatos főbb híreket olvashatod, napi frissességgel.

Friss topikok

Chat


ShoutMix chat widget

Mercedes és Schumacher: Weber és Haug is cáfol

Forza Ferrari 2009.12.04. 21:00

A legnagyobb példányszámú német napilap, a Bild pénteki számában megszellőztette, hogy jövő hétfőn Michael Schumacher Stuttgartba látogat, ahol köztudottan a Mercedes is székel. A lap ugyan hozzátette, hogy a hétszeres világbajnok menedzsere, Willi Weber irodáját keresi fel, de sejteni engedte, hogy ennek esetleg lehet valami köze ahhoz, amit már hetek óta pletykálnak, hogy Schumacher visszatérne a Forma-1-be az Ezüst-nyilakkal.

Weber azonban tagadja, hogy védence látogatása ezzel áll összefüggésben: „Egy személyes találkozónk lesz, amint az gyakran megesik az év során. Norbert Haug és a Mercedes nincs a programban." - mondta a menedzser.

A Mercedes sportigazgatója, Norbert Haug szintén cáfolt: „Amíg azt a helyet nem foglalja el valaki, bizonyára tovább fognak folytatódni a spekulációk. Vannak álmok, de ezek nem mindig válnak valóra." - mondta - „A Forma-1 tele van spekulációkkal és szerencsére álmokkal is. Mi is lehetne szebb több millió F1-rajongó számára, mint egy álmot elképzelni? Hogy ez az álom valóra válik-e, az már teljesen más kérdés."

Haug szerint Schumacher örül az új Mercedes-csapatnak, de nem azért, mert ott fog versenyezni: „Úgy gondolom Michael örül annak, hogy van egy Mercedes gyári csapat - csakúgy, mint a legtöbb Forma-1 rajongó."

motorsportal.hu

Címkék: mercedes schumacher

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forzaferrarinews.blog.hu/api/trackback/id/tr461574608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása