Forza Ferrari Hírblog

A blog a Forza Ferrari Gportal oldal hírblogja. Itt a csapattal, és a sportággal kapcsolatos főbb híreket olvashatod, napi frissességgel.

Friss topikok

Chat


ShoutMix chat widget

Massa ismét a 2007-es Ferrarit vezeti

Forza Ferrari 2009.12.15. 11:01

Felipe Massa a következő napokban ismét a Formula-1-es Ferrari volánja mögé ül Mugellóban. A brazil pilóta a 2007-es autót vezeti, melyet a Ferrari Corse Clienti részlege biztosít számára és a bemutatóra használatos gumikkal szereli fel.

Massa elmondta, ő kérte a csapattól ezt a lehetőséget, a karácsonyi fesztiválon, Maranellóban - ezen az eseményen a tesztpilóták, Luca Badoer és Marc Gené is megjelentek.

"Az év vége előtt szerettem volna még Formula-1-es autóba ülni, így mindent megtettem Maranellóban, hogy ez valóra válhasson" - mondta el. "Szeretném megköszönni a Ferrarinak a lehetőséget."

A Magyar Nagydíjon szerzett fejsérülésből felépülve Massa először Formula-1-es Ferrarit, az F2007 kódjelűt, melyet GP2-es abroncsokkal szereltek fel, október elején tesztelte Fioranóban.

A múlt hónapban az idei F60-at vezette néhány bemutató kör erejéig a Ferrari World Finals eseményen Valenciában.

A Ferrari azt közölte, a teszt pontos dátumát még nem tűzték ki, az időjárás-előrejelzés szerint változékony idő várható a következő napokban Mugellóban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forzaferrarinews.blog.hu/api/trackback/id/tr651599333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása