Forza Ferrari Hírblog

A blog a Forza Ferrari Gportal oldal hírblogja. Itt a csapattal, és a sportággal kapcsolatos főbb híreket olvashatod, napi frissességgel.

Friss topikok

Chat


ShoutMix chat widget

Montezemolo csapatjátékra szólította fel Alonsót

Forza Ferrari 2009.12.19. 23:32

Michael Schumacher távozik a Ferraritól, Fernando Alonso azonban most érkezik. A kétszeres világbajnokot sokan az aktuális mezőny legjobbjának tartják, ugyanakkor – különösen a spanyol félresikerült McLaren-éve után - nehéz embernek is, aki a saját érdekeit a csapata elé helyezi.

Luca di Montezemolo szerint ilyen a Ferrarinál nem fordulhat elő – erre magát Alonsót is előre figyelmeztette: „Stefano Domenicalival erről legalább ezerszer - nemcsak százszor - beszéltünk. Megmondtam (Alonsónak): ha nálunk akarsz versenyezni, akkor vésd az eszedbe, hogy egy csapatért versenyzel, egy csoportért, nem saját magadért. Ha saját csapatot szeretnél, akkor fantasztikus, alapíts egyet, mint John Surtees. De a Ferrarinál azt szeretnék, ha a lehető legjobb győzelmi esélyt adhatnánk neked. Ha nem így lenne, akkor sosem alkalmaznánk.”

motorsportal.hu

Címkék: montezemolo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forzaferrarinews.blog.hu/api/trackback/id/tr661610064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása