Forza Ferrari Hírblog

A blog a Forza Ferrari Gportal oldal hírblogja. Itt a csapattal, és a sportággal kapcsolatos főbb híreket olvashatod, napi frissességgel.

Friss topikok

Chat


ShoutMix chat widget

Montezemolo lemond a FOTA elnöki posztjáról

Forza Ferrari 2009.11.17. 15:41

A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo bejelentette, hogy az év végén lemond a FOTA elnöki posztjáról. Az olasz szakembert a Formula-1-es csapatok szövetségének 2008-as megalapítása után nevezték ki erre a tisztségre.

A szakember az Autosprint-nek elmondta, hogy a jövőben az egyéb feladataira akar összpontosítani. "Azért vállaltam az elnöki posztot, mert úgy éreztem, hogy jó dolog, hogy azok a csapatok, akik a pályán riválisok, professzionálisan tudnak tárgyalni a sportról. Pontosan ezt tettük. Azonban van másik feladatköröm is, és nem tudok minden munkát egyszerre elvégezni. Úgy gondolom tehát, hogy az évad végén visszavonulok a FOTA elnöki posztjáról."

A FOTA a decemberre tervezett ülésén új tisztségviselőket nevez ki, miután a gazdasági vezető, Flavio Briatore és az alelnök, John Howett is távozik.

formula.hu

Címkék: montezemolo fota

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forzaferrarinews.blog.hu/api/trackback/id/tr251532009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása