Forza Ferrari Hírblog

A blog a Forza Ferrari Gportal oldal hírblogja. Itt a csapattal, és a sportággal kapcsolatos főbb híreket olvashatod, napi frissességgel.

Friss topikok

Chat


ShoutMix chat widget

A Ferrari megalapította a fiatal pilóták akadémiáját

Forza Ferrari 2009.12.19. 23:38

A Ferrari csapat egy új kezdeményezést indított, mellyel szeretnék megtalálni és támogatni a fiatal pilótákat, akiket később a Formula-1-be visznek. A program során, amely a Ferrari Pilóta Akadémia nevet kapta, több pilótát kiválasztanak, majd támogatják őket pályafutások során, nemcsak a versenyzésben, hanem személyi és szakmai szempontból is.

Luca Baldisserri felügyeli majd a projektet, amelyben az olasz autósport testület, az ACI-CSAI fontos szerepet vállal.

A Formula-3 Eurószéria bajnokát, Jules Bianchit első pilótaként választották be a programba, a francia pilóta már tesztelt a csapatnál a hónap elején, Jerezben.

"A programnak nagyon tiszta célja van: segíteni szeretnénk a fiatalok fejlődését addig a pontig, amíg egy napon a Ferrari zászlaja alatt versenyezhetnek a Formula-1-es világbajnokságban" - mondta el a Ferrari csapat főnöke, Stefano Domenicali.

"A tervek szerint mindenhova elkísérjük őket, így megfelelően felkészülhetnek a modern autósportra."

formula.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forzaferrarinews.blog.hu/api/trackback/id/tr731610076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása