Forza Ferrari Hírblog

A blog a Forza Ferrari Gportal oldal hírblogja. Itt a csapattal, és a sportággal kapcsolatos főbb híreket olvashatod, napi frissességgel.

Friss topikok

Chat


ShoutMix chat widget

Hivatalos: Michael Schumacher aláírt a Mercedeshez!!!

Forza Ferrari 2009.12.23. 11:58

A Mercedes hivatalosan is bejelentette, hogy szerződést kötött a Forma-1 hétszeres bajnokával, Michael Schumacherrel, aki jövőre Nico Rosberg csapattársaként állhat rajthoz az elit sorozatban 1239 nap kihagyás után.

"Biztos vagyok benne, hogy jól együtt tudunk majd dolgozni, és örülök, hogy vele dolgozhatok." - mondta Nico Rosberg az NTV televíziónak.

A fél tizenkettőkor kezdődő telefonos sajtókonferencián a Mercedes sportigazgatója, Norbert Haug jelentette be a hírt, amely szerint Schumi egyéves szerződést kötött a csapattal.
 

Michael Schumacher jelenleg Brackley-ban tartózkodik, ahol Ross Brawn és Haug társaságában közölte, hogy azért vállalta a kihívást, mert tudni akarta, hogy képes-e még jó teljesítményre. "Úgy érzem, hogy esélyes vagyok arra, hogy az élen harcolhassak."

motorsportal.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forzaferrarinews.blog.hu/api/trackback/id/tr21617671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása