Forza Ferrari Hírblog

A blog a Forza Ferrari Gportal oldal hírblogja. Itt a csapattal, és a sportággal kapcsolatos főbb híreket olvashatod, napi frissességgel.

Friss topikok

Chat


ShoutMix chat widget

Hivatalos: Michael Schumacher GP2-es autóval tesztel!

Forza Ferrari 2010.01.11. 12:27

Immáron hivatalos, a hétszeres világbajnok a héten Spanyolországban, Jerez-ben fog tesztelni.

A szóvivő megerősítette a tesztet, és elmondta, Michael holnap lendül akcióba a Super Nova autójával. A teszt csütörtökig fog tartani.

A hétszeres világbajnok idén visszatér, és újra a Forma-1-ben fog versenyezni. Az immáron már a Mercedes kötelékéhez tartozó legenda pályára fog gurulni az első kollektív teszten február első hetében Valenciában Nico Rosberg csapattársaként.

A legutóbb 2006-ban a Formula-1-ben versenyzett pilóta a német Bild értesülései szerint az F1-es teszt előtt ma Jerez-ben fog tesztelni egy GP2-es autóval, amit már a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) jóvá is hagyott.

A 630 lóerős gép még mindig erősnek számít a 750 lóerős F1-es autók mellett, mely kiváló felkészülést jelenthet Michael-nek.

Az autót a Super Nova csapat fogja biztosítani számára.

A Mercedes sztárja annyit akar vezetni, amennyit csak lehetséges. Schumi elsősorban a tavaly év elején egy motorbalesetben megsérült nyakát szeretné ellenőrizni.

A szimulátor közel sem adja vissza azokat az erőhatásokat, melyek egy pilótát érnek éles körülmények között.

Tavaly Felipe Massa sérülése miatt tett kísérletet a visszatérésre Michael a Ferrarival, ám akkor a sérült nyaka nemet mondott.

 

Nem sokkal ezelőtt Michael szóvivője hivatalosan is megerősítette, Schumacher tesztelni fog, annyi változtatással, hogy a legenda kedden ül autóba.

f1-live.hu

Címkék: schumacher gp2

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forzaferrarinews.blog.hu/api/trackback/id/tr141663373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása