Forza Ferrari Hírblog

A blog a Forza Ferrari Gportal oldal hírblogja. Itt a csapattal, és a sportággal kapcsolatos főbb híreket olvashatod, napi frissességgel.

Friss topikok

Chat


ShoutMix chat widget

Schumacher: Egy hetes teszt a sivatagban?

Forza Ferrari 2009.12.19. 23:33

Michael Schumacher visszatérése már csak egy teszten múlik, amelyen azt vizsgálnák bírja-e a hétszeres világbajnok nyaka a terhelést. Mint ismert Schumi még februárban szenvedett motorbalesetet, amiben több nyakcsigolyája is megsérült. Emiatt a sérülés miatt nem tudott beugrani a Ferrarinál Felipe Massa helyére a Magyar Nagydíjat követően.

A Mirror információi szerint a tesztet Abu Dhabiban vagy Bahreinben rendezhetik GP2-es autóval, mivel a korlátozás miatt nem lehet idei Forma-1-es autókat tesztelni, két évvel ezelőtti modell pedig nem áll a Mercedes rendelkezésére. A lap úgy tudja, hogy az erőpróba legalább egy hétig fog tartani.

Közben további hírek szivárogtak ki, amelyek arra utalnak, hogy Schumacher és a Mercedes nagy léptekkel közeledik egymás felé: a német pilóta szóvivője, Sabine Kehm hivatalosan is kilépett a Ferrari sajtórészlegétől – ezt Stefano Lai, a csapat szóvivője megerősítette a Bildnek.

Egy francia újságíró, Jean-Louis Moncet pedig arról adott hírt blogjában, hogy tudomása szerint Schumacher menedzsere, Willi Weber jövő kedden egy megbeszélésre hivatalos Ross Brawnhoz és Norbert Haughoz.

Az is kiderült, hogy a Ferrari számára fájdalmasabb a szakítás, mint azt mutatják. Az olasz gyár alelnöke, Enzo Ferrari fia, Piero egy zártkörű rendezvényen állítólag azt mondta asztaltársaságának, hogy ha hivatalosan is bejelentik, hogy Schumacher a Mercedeshez szerződött, akkor le fogja tépni a hétszeres világbajnok képét irodája faláról: „Tudjátok miért? Miért mondta mostanáig azt, hogy a Ferrari a családja és sosem tudná magát más Forma-1-es csapatnál elképzelni?”

motorsporal.hu

Címkék: schumacher

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forzaferrarinews.blog.hu/api/trackback/id/tr491610066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása